Matematik

Jeg har svært ved dette spørgsmål. HJÆLP!

03. januar 2012 af sam24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Isoler 

 

ax+ya=7a+3

 

og

 

f(x) = sqrt(x^2+x-2+3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2012 af lDeathNote (Slettet)

Hvad er det helt præcis du skal isoler?


Svar #2
03. januar 2012 af sam24 (Slettet)

Opgaven lyder som følger:

 

En funtion f er givet ved forskrifetn f(x)=2x^3-4x+1.

 

a) Beregn en ligning for tangenten til grafen for f i punktet: P(1/2,f(1/2)).

b) Beregn en ligning for normalen til grafen for f i punktet P(1/2,f(1/2)).

c) Beregn monotoniintervallerne for f.


Skriv et svar til: Jeg har svært ved dette spørgsmål. HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.