Matematik

Hvor hurtigt køres der?

14. januar 2012 af NicolineC (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey guys. Jeg har fået til opgave at besvare følgende spørgsmål:

Tiden x er efter start målt i timer. Afstanden til mål y er målt i km.

x = 2,5  y= 40.

Hvor hurtigt køres der?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud

40km*1000=40000m

2,5*60*60=9000s

(40000/9000)m/s*3,6=16km/t

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

Tiden er allerede i timer, og afstanden er allerede i km, så hastigheden er

40km/2,5t = 16km/t

Det er unødvendigt at omregne til m og sekunder og så regne tilbage igen (men ikke forkert).


Skriv et svar til: Hvor hurtigt køres der?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.