Matematik

korte ned

16. januar 2012 af kamillate (Slettet)

y(t) = e/2  *  e-3t * sin(2t)

hvordan bliver det jeg har markeret med fed til

e3π-3t


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man har, ved at benytte regneregler for eksponentialfunktioner, at

e · e-3t = e3π-3t


Svar #2
16. januar 2012 af kamillate (Slettet)

det ved jeg godt, men hvor bliver 2 tallet af i nævneren


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2012 af mathon

 

                  y(t) = (1/2)(e· e-3t· sin(2t)

                  y(t) = (1/2)(e3π-3t · sin(2t)                            am · ap = am+p

                  y(t) = e3π-3t  · sin(t)·cos(t)

               


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det slipper man nu ikke af med sådan, som du antyder i #0. Man har

e/2 · e-3t = e3π-3t / 2

Måske gik det sammen med sin(2t) i stedet:

sin(2t)/2 = 2·sin(t)·cos(t)/2 = sin(t)·cos(t)


Skriv et svar til: korte ned

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.