Matematik

Energiindhold i Kj? nem opg..

20. januar 2012 af annahansen2 (Slettet)

Hej. Jeg skal udregne dette, nogen der har en metode?

Råvare:

150 g kogte kartofler = energiindhold i Kj.?

150 kogte ri (60 g rå pasta) = energiindhold i Kj.?

150 g kogt pasta (60 g rå pata) = energiindhold i Kj.?

Er der nogen der har en metode til dette?

På forhånd mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Find en tabel, der viser energiindholdet i de forskellige fødevarer.


Svar #2
20. januar 2012 af annahansen2 (Slettet)

Og hvis jeg finder sådan en, hvordan regner jeg det så ud? skal jeg gange eller, der er enlig det der er mi spørgesmål::?


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal bruge almindelig forholdstalsregning til at omregne tabelværdier til de mængder, der indgår i opskriften.


Skriv et svar til: Energiindhold i Kj? nem opg..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.