Matematik

Ændre enheder

16. februar 2012 af Korkproppen (Slettet)

Jeg har 20000 cm-1M-1 som jeg skal have ændret til m2/mol

hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad måler du i enheden M ?


Svar #2
16. februar 2012 af Korkproppen (Slettet)

Forstår ikke spørgsmålet. Jeg har overvejet M = mol/L


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2012 af NejTilSvampe

Nu kan jeg jo så ikke huske hvor mange kubikmeter der går på en liter, så det må du lige slå op.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

1000L = 1m3 , så

20000 cm-1 M-1 = 20000/100000 m2/mol = 0,2 m2/mol


Svar #5
16. februar 2012 af Korkproppen (Slettet)

Jeg kan ikke se hvad du gør....


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Af udregningen i #3 ser man, at

1cm-1 M-1 = (1/100000) m3/(m·mol) = 10-5 m2/mol ; 20000 af slagsen er så 20000 gange så meget.


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. februar 2012 af NejTilSvampe

Fortsættelse af #3.


Skriv et svar til: Ændre enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.