Matematik

Potens og handel

25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg sidder med en opgave som jeg desværre ikke kan løse, og derfor tænkte jeg at i måske ville hjælpe :) .

Opgvaen:

Omsæt til decimaltal med 2 decimaler. 

A. 4√8 =   

B. √29 =

C. 4√56 =

D. 3√100 =

E. 50√2 =

Håber i kan hjælpe mig mvh: Sidsel :)


Svar #1
25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2012 af nielsenHTX

#0 brug en lommeregner og afrund...

menes der 4√8 eller 4*√8?


Svar #3
25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

nåår okay, der står 4√8


Skriv et svar til: Potens og handel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.