Matematik

Opgave.. hjælp..

26. februar 2012 af Tina12453

Hej, er gået i stå ved denne opgave..

En elev har reflekser på sin skoletaske.

Buschaufføren kan se elevens refleks på 140 meters afstand. Bussen kører 40km/t.

1 km/t = 0,28 m/sek

 

Beregn hvor mange sekunder der går før bussen når hen til eleven.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2012 af mathon

 

                 40 km/h = 11,1111 m/s


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2012 af mette48 (Slettet)

hastighed                    40 km/t = 40*1000/(60*60) m/s

hastighed = vej / tid

tid = vej / hastighed

tid = 140 m /[ 40*1000/(60*60) m/s] = 140*60*60 / (40*1000) s


Svar #3
26. februar 2012 af Tina12453

Hvordan for du det til det?


Brugbart svar (2)

Svar #4
26. februar 2012 af mette48 (Slettet)

Jeg starter med at regne km/t om til km/min ( / 60)  fordi der er 60 min på en time.

Derefter omregnes til km/s ( / 60)

Omregner fra km til m (*1000)

Du kan selvfølgelig vælge at regne tallet ud. Jeg er fortsat uden mellemregninger og har indsat vej længde og hastighed i m/s i formelen


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. februar 2012 af phuchana21 (Slettet)

hej jeg skal beskrever referat af Helle helle en stole for lidt, kan i hjelp mig med at skrever om det, THANK


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. februar 2012 af mette48 (Slettet)

#5 start din egen tråd og skriv forståeligt


Svar #7
27. februar 2012 af Tina12453

Okaay mange taak for svaret..

Men skal jeg runde det af så det bliver 11,12 m/sek ??


Skriv et svar til: Opgave.. hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.