Matematik

Måling og tegn

26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har en opgave som jeg ikke aner hvordan jeg skal løse, også tænkte jeg at i ville hjælpe? :-)

Opgaven:

en kasse har lægnden 6,5 cm, bredden 4,2 cm og højden 2,1 cm.

a. hvor meget er kassens rumfang?                     cm2.

b. hvor stort er kassens samlede overfladeareal?                        cm2.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af mette48 (Slettet)

rumfang = l*b*h     cm3

overflade = 2*l*b+2*l*h +2*h*b                cm2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2012 af 123434 (Slettet)

a 6,5cm*4,2cm*2,1cm=57,33cm^3

b Et bud (2*6,5cm*4,2m)+(2*6,5cm*2,1cm)+(2*2,1cm*4,2cm)=99,54cm^3


Svar #3
26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Okay er svaret så i rumfang 6,5*4,2*2,1= 57,33   ???

Og overflade = 99,54 ??


Svar #4
26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Nååår okay tusind tak for hjælpen 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2012 af 123434 (Slettet)

Husk enheder

57,33cm^3

99,54cm^2


Skriv et svar til: Måling og tegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.