Matematik

bestemt funktionens maksimum

26. februar 2012 af CeciliaBech (Slettet) - Niveau: B-niveau

Min opgave lyser således:

En funktion f er bestemt ved

f(x)=5x-e^x,     -4 er større eller lig med x er større eller lig med 8 

Bestem funktionens maksimum


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af YesMe (Slettet)

f(x) = 5x - ex   , x ∈ [-4 ; 8]

løs ligningen f '(x) = 0.


Skriv et svar til: bestemt funktionens maksimum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.