Matematik

Hvad giver dette regnstykke????? 3-3/15

02. marts 2012 af Æblet (Slettet)

Er det rigtig at man divider før man minusser?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2012 af mette48 (Slettet)

3-3/15 =                      1 af de tre hele laves til 15 15-dele

2 15/15 - 3/15 =             trækker brøk fra brøk

2 15-3 /15 =

2 12/15 =                              forkorter med 3

2 4/5 =      28/10 = 2,8


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2012 af mathon

  ...eller skrevet

                     3 - 3/15 = 2 + 1 - 3/15 = 2 + 15/15 - 3/15 = 2 + 12/15 = 2 + 4/5  =  24/5


Skriv et svar til: Hvad giver dette regnstykke????? 3-3/15

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.