Matematik

Et garanteret nemt spørgsmål...

12. august 2005 af Hilano (Slettet)
Når man skal finde en afvigelse...

Er det ikke differencen divideret med det som det var før?

Jeg har 2 tal...

3,63 og 2,5

er det så ikke:

(3,63-2,5) / 3,63 * 100 = svaret?

Eller er det 2,5 der skal divideres med.
Kunne virkelig godt bruge et svar nu...

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2005 af Mads123 (Slettet)

(2,5-3,63) / 3,63 * 100% = svaret

eller

(3,63-2,5) / 2,5 * 100% = svaret

Vil jeg mene. Det afhænger af hvilket tal du sammenligner med. Du skal dog huske at der skal procent på "100".

Svar #2
12. august 2005 af Hilano (Slettet)

Ja.. men det er bare, de to forslag du har givet -de giver helt forskellige resultater

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

Mm - men vil du finde hvor mange procent 3,63 er større end 2,5, eller hvor mange procent 2,5 er mindre end 3,63?

Svar #4
12. august 2005 af Hilano (Slettet)

øhm... jeg skal bare finde afvigelsen mellem et målt og et beregnet tal..

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. august 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Hvis det du mener er, at du skal finde ud af hvor meget a afviger fra b, så er svaret

abs(a-b)/b.

Skriv et svar til: Et garanteret nemt spørgsmål...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.