Matematik
areal
Hej.
Arealet af f (x) = -x4- 4x3+ x2 - 8. er det 4,107???
:-)
Svar #2
10. marts 2012 af Krabasken (Slettet)
Arealet kræver, at der findes en nedre og en øvre grænse
Svar #4
10. marts 2012 af Krabasken (Slettet)
Hvis det er arealet fra -4 til -1
er resultatet 47,4
Se vedhæftede ;-)
Svar #5
10. marts 2012 af nielsenHTX
#3 det ligner du først har løst
f(x)=0 med de reelle rødder x1 og x2
og så skulle integrere fra x1 til x2 hvis det var det du skulle så får jeg det samme.
Svar #6
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)
f(x) = 0 ⇒ x ≈ - 1.33 ∨ x ≈ -4.13
-4.13∫-1.33f(x) dx ≈ 48.624
Så ja.
Skriv et svar til: areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
