Matematik

Enheder

15. marts 2012 af 123434 (Slettet)

Må man godt skrive f.eks 2 m/s i k/m sådan her 2 m/s*3,6=7,2 k/m?

Og 1km=100m*10

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2012 af peter lind

Den første nej. Den anden ja; men hvorfor gøre sig den ulejlighed


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2012 af mathon

                      1 m/s = 3,6 km/h

                      1 = 3,6 km/h / m/s

                                         (2 m/s) = (2 m/s) · 1 = (2 m/s) · (3,6 km/h / m/s) = 7,2 km/h


Svar #3
15. marts 2012 af 123434 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.