Matematik

Kan det her passe?

22. marts 2012 af Abauuz - Niveau: C-niveau

Hej Sp..

 

Kan det passe, at:

1 cm2 = 0,0001 m2

 

Altså, 100 cm2 = 0,1 m2

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2012 af Enhver (Slettet)

100 cm2 = 0,01 m2   ellers passer det


Svar #2
22. marts 2012 af Abauuz

Super mange tak.


Skriv et svar til: Kan det her passe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.