Matematik

Længe og bredde

11. april 2012 af CeciliaNg (Slettet)

Kan ikke finde ud af denne opgave:

 

- Et rektangels omkreds er 100 cm.

Længde og bredde kan være?

 

l= _________________ cm

b= ________________ cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2012 af SuneChr

2·(længde + bredde) = 100 cm  ⇒   længde + bredde = 50 cm   (Der er således uendelig mange løsninger).


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. april 2012 af HrQuantum (Slettet)

Omkredsen er jo alle siderne lagt sammen..

Så du starter med at finde summen af længden og bredden.
Det gør du ved at halvere omkredsen.

Derefter finder du 2 tal der går op i det. og vupti! :D


Svar #3
12. april 2012 af CeciliaNg (Slettet)

Tak for svarene, det hjalp :)


Skriv et svar til: Længe og bredde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.