Matematik
Uden hjælpe midler.
Hej hvordan løser jeg denne opgave.
Det er uden hjælpe midler, føler jeg mangler nogle flere informationer.
Svar #1
13. april 2012 af Andersen11 (Slettet)
Der mangler ingen oplysninger. Opgaven er en øvelse i brugen af indskudsreglen for bestemte integraler. Arealet af punktmængden M er
A(M) = -1∫2 f(x) dx .
Benyt, at
-1∫2 f(x) dx + 2∫4 f(x) dx = -1∫4 f(x) dx
Svar #2
13. april 2012 af Andersen11 (Slettet)
(På opfordring).
Det er oplyst i opgaven, at -1∫4 f(x) dx = 5 og at 2∫4 f(x) dx = -2,6 .
Man får da arealet af punktmængden M til
A(M) = -1∫2 f(x) dx = -1∫4 f(x) dx - 2∫4 f(x) dx = 5 - (-2,6) = 5 + 2,6 = 7,6
Skriv et svar til: Uden hjælpe midler.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
