Matematik

Mathcad: Tvinge resultater på polar form, undefine all?

26. april 2012 af EVriderDK (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Når jeg renger vektorregning med komplekse tal, og jeg summere nogle vektore sammen på polar form, giver den mig resultatet i kompleks form. Kan man tvinge dne til at give i polar form?

 

Når jeg har definere en masse værdier, og jeg skal videre til næste opgave i samme dokument, kunne det være fedt, hvis man kunne afdefinere alt man har defineret. 

Er den eneste måde at skrive b:=b og r:=r osv.? Er der ikke en slags all:=all ? :)


Skriv et svar til: Mathcad: Tvinge resultater på polar form, undefine all?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.