Fysik

Kraft

28. april 2012 af kimmiekimmie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp!

Hvilken kraft skal du påvirke klodsen med for at den forbliver i ro under vandet?

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Der mangler oplysninger.


Svar #2
28. april 2012 af kimmiekimmie (Slettet)

Træets densitet 0.62g /cm3

 

træklods med massen 500g flyder i noget vand. Tyngde kraften på klodsen er 4.91N , opdriften er også 4.91N. Hvilken kraft skal jeg påvirke klodsen med for at den forbliver i ro undet vandet?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

Volumen= 0.500kg/0.62kg/L = 0.806L

Opdrift af hele klodsen = masse af fortrængt vand * 9.82m/s2 = 0.806L * 9.82m/s2 = 7.92 N

forskel = 7,92 - 4,91 N = ____

 


Skriv et svar til: Kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.