Matematik

Hvad har jeg gjort forkert?

08. maj 2012 af Tina12453

Hej, jeg har fået fejl i en opgave, men forstår ikke hvad jeg har gjort forkert.

Opgaven lyder således:

Hvad er den gennemsnitlige seertid for en 15-årig i 2007 ifølge Danmarks Statistik?

Se vedhæftet fil, hvor jeg har prøvet at tage et billede af diagrammet. (Obs. enheden for minutterne er 50, altså 0, 50, 100, 150 osv)

Jeg har gjort dette.

Først finder jeg ud af hvor mange cm, 50 minutter er = 12 cm

Derefter dividerer jeg 50 med 12, for at finde ud af hvor mange min. der er på 1 cm.= 4,17

Så ganger jeg 4,17 min. med 8 = 26,26 min

Så lægger jeg 50 og 26,26 sammen=  76,26 min

Nogen der kan fortælle hvad jeg har gjort forkert??


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2012 af Anxyous (Slettet)

Der er ikke vedhæftet nogen fil.


Svar #2
08. maj 2012 af Tina12453

#1 Ups, glemte jeg, gør det nu..

Billedet er lidt slørret, men håber du kan se hvad der står.

 


Svar #3
08. maj 2012 af Tina12453

.......

Vedhæftet fil:Picture1498.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #4
08. maj 2012 af Singlefyren (Slettet)

Metoden er sådan set rigtig nok.

Prøv lige at tjekke dit gangestykke igen :D


Svar #5
08. maj 2012 af Tina12453

Er det 33,36 ??

Så svaret er 83,36 eller hvad??

 


Skriv et svar til: Hvad har jeg gjort forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.