Kemi

Nernsts lov (formalia)

14. maj 2012 af placebo321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal Nernsts lov skrives

U = UΘ - (0,059 V)/z*log(Y)

eller

U0 = U0Θ - (0,059 V)/z*log(Y)

Med andre ord: Skal man medtaget 0'et? Og er der nogen forskel?


Brugbart svar (3)

Svar #1
18. maj 2012 af studienord (Slettet)

Nernsts lignignen:

E= Eo + (59,2/Z) * log(c)                  hvor 59,2 i  mV  eller 0,0592 i V


Skriv et svar til: Nernsts lov (formalia)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.