Kemi

c-niveau formel

15. maj 2012 af vanu22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey jeg skal lave en rapport om forsæbning

har kogt en opløsning i 20 min. denne indeholder 2,016 g spiseolie,25 mL KOH opløsning (KOH opløst i ethanol)

der bliver titreret med HCl efter tilsætning af indikatoren phenolpthalein

 resultat

masse af fedtstof : 2,016 g

V fa 0,500 M HCl : 7,3 mL

 

beregn stofmængden af tilsat KOH

 

jeg har kigget på studieportalen og er kommet frem til en formel n = M * m

kan det passe? 

mente at det var n= m / M

sætter pris på al hjælp:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2012 af Anxyous (Slettet)

n = m/M.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2012 af josi92 (Slettet)

den du har skrevet er rigtig :)


Skriv et svar til: c-niveau formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.