Matematik

Fortæl at rødder er nulpunkter?

20. juni 2012 af Lisaaa86 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.. hvordan skal man fortæl det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. juni 2012 af SuneChr

Rødder i et polynomium  P(x)  er de værdier af x for hvilke P(x) = 0 .

Rødderne kaldes også polynomiets 0-punkter.


Svar #2
21. juni 2012 af Lisaaa86 (Slettet)

Jeg forstår det ikk og self kan ikk forklare det

men jeg ved at når man skal løse en 2.gradsligning skal man sæt det =0

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. juni 2012 af nielsenHTX

#2 hvad forstå du ikke i svar #1?

man kalder løsningerne til ax2+bx+c=0   for rødderne og man kan også kalde det for nulpunkter, mere er der ikke i rødder og nulpunkter.

svar #1 går så lidt videre og siger at man kalder løsningerne for et generalt polynium lig med 0 for rødder eller nulpunkter.

"jeg ved at når man skal løse en 2.gradsligning skal man sæt det =0" skal du nok uddybe noget....man løser en 2.gradsligning ved at få det på formen ax2+bx+c=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. juni 2012 af Moraxus (Slettet)


Skriv et svar til: Fortæl at rødder er nulpunkter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.