Matematik

Den plane kurves krumning

14. august 2012 af mathiasravn (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg er fuldstændig lost i den her opgave:

Betragt den plane kurve givet ved

x = t
y = sin(t)

hvor t er alle reelle tal. 
Beregn kurvens krumning k(t) for t = 3pi / 4

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2012 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
14. august 2012 af mathiasravn (Slettet)

Hmm, kunne nok ikke finde den fordi jeg kun søgte på plane kurves krumning, tak.


Skriv et svar til: Den plane kurves krumning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.