Matematik

Et hurtigt spørgsmål?

04. september 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Hvorfor giver disse to stykker forskelligt, når der fælder at - * -  = +

(-6)^2=36

-6^2 = -36


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af flod-tusse (Slettet)

-6*-6=36

netop fordi -*-=+

Den nederste er derfor forkert


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2012 af 123434 (Slettet)

(-6^2)=-6*-6=36

-6^2=-(6*6)=-36


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2012 af SuneChr

Vi har

(- a)2  =  (- a)·(- a)  =  a2

- (a2)  =  - (a·a)   =  - a2


Svar #4
04. september 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Tak for hjælpen:D

 


Skriv et svar til: Et hurtigt spørgsmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.