Matematik
Integraler ved. sub
Jeg har brug for hurtigt hjælp til integraler ved substitution kan slet ikke finde ud af det.
Der er 2 opgaver jeg skal lave .. :-)
a) π
∫01 4(x-1)3 dx
b)
∫0π/2 cos(π-x) dx
Svar #1
20. september 2012 af peter lind
a) brug substitution t = x-1 dt = dx
b) brug substitution t = π-x dt = -dx
Svar #3
20. september 2012 af peter lind
Du må da have hørt om substitutionsmetoden, når du får den slags opgaver. Jeg angiver blot hvilken substitution, du skal bruge. Hvad forstår du ikke ?
Skriv et svar til: Integraler ved. sub
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
