Matematik
De naturlige logaritmer ln og exp
26. september 2012 af
laurakirstinelilieholm (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej :) Jeg håber i vil hjælpe, da jeg sidder med en opgave, og ikke kan huske hvad man skal gøre for at læse den.
Løs ligningen: f(x) =12
Løs ligningen: f(x) =12
Svar #1
26. september 2012 af laurakirstinelilieholm (Slettet)
Opgaven lyder løs ligningen f(x) = 12
Svar #3
26. september 2012 af Andersen11 (Slettet)
Der er ingen grund til at at starte en ny tråd med det samme spørgsmål. Se svaret i din anden tråd. Prøv at bruge æ, ø og å.
Skriv et svar til: De naturlige logaritmer ln og exp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
