Matematik

Opgave

20. oktober 2012 af Bladlus (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan ikke helt løse følgende opgave:

b) Person B har et MBI på 28 og kan sænke det til 27 ved at tabe sig 3kg - hvor høj er B?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Mener du BMI med MBI ? Benyt definitionen for BMI

BMI = m / h2

hvor m er personens masse i kg og h er højden i m . Ved fastholdt h ser man at

Δ(BMI) = Δm / h2 .

I opgaven kender man Δ(BMI) og Δm . Find så h .


Svar #2
20. oktober 2012 af Bladlus (Slettet)

*Jo jeg mente BMI - min fejl.

Dvs. 27 = m - 3 / h2 - Skal m ikke først bestemmes på en måde? 

Tak ! 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt udtrykket

Δ(BMI) = Δm / h2

hvor Δ(BMI) og Δm er ændringerne i BMI og m ved fastholdt h . Her er ΔBMI = -1 og Δm = -3 ..


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.