Matematik

differentiere

30. oktober 2012 af Haider7 - Niveau: Universitet/Videregående

Er følgende rigtigt differentieret.

U(W1) = 1,50*W1

U'(W1) = 1,50

U''(W1) = 0

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2012 af PeterValberg

jeps

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
30. oktober 2012 af Haider7

En person der har ovenstående nyttefunktion, må jo være risikoneutral, da det jo er en positiv hældende ret linje?


Skriv et svar til: differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.