Kemi

Antal ioner

08. november 2012 af omega1991 (Slettet)

En celle med radius 6,0μm indeholder 120 mM Na+ ioner. Hvor mange Na+ ioner indeholder cellen? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. november 2012 af mathon

NA = 6,02214·1023 mol-1

                         N = (120·10-3 mol) · (6,02214·1023 Na+-ioner/mol-1) = 7,23·1022 Na+-ioner


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. november 2012 af mathon

#1
lille rettelse

NA = 6,02214·1023 mol-1

                         N = (120·10-3 mol) · (6,02214·1023 Na+-ioner/mol) = 7,23·1022 Na+-ioner


Skriv et svar til: Antal ioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.