Matematik

seperation af variable

10. november 2012 af Lars195 (Slettet)

Hvordan kan jeg få omskrevet denne ligning således jeg kan bruge seperable af variabler

(1/y)' =b+(a/v(t))

Er igang med at bevise løsningen for logistisk.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2012 af SuneChr

- 1/y2 = a/v(t)  + b    ⇒    (b·y2 + 1)·v(t)  =  - a·y2


Svar #2
11. november 2012 af Lars195 (Slettet)

forstår ikke omskrivningen..

v(t) = y


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2012 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: seperation af variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.