Matematik

Beregn siderne ICDI & IACI - HJÆLP!

17. november 2012 af Mumi95 (Slettet)

Dette problem opstod. Jeg ved ikke hvordan skal regne siderne ud, med tangens.

 

Beregn ICDI: 

- Vinklen C=65o

- Vinklen D=90o

- Vinkel B= 25o

- Siden mellem D & B= 6.2

 

Beregn IACI:

- Vinklen A=37o

- Vinkel C= 115o

- Vinkel B=28o

 

Jeg er helt væk i, hvordan jeg skal starte..

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2012 af peter lind

Den første: tegn trekanten op. Det er en retvinklet trekant så du kan bruge at tangens til en vinkel er modstående katete delt med hosliggende katete.

Den anden. Du kan ikek beregne nogen sidelængder i en trekant med mindre du kender mindst en længde i trekanten


Svar #2
17. november 2012 af Mumi95 (Slettet)

#1

Peter Lind, kan du ikke opskrve ligningen, det er det jeg selve har brug for. Jeg ved ikke lige hvordan man skal gøre..


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2012 af SuneChr

# 0   2. opgave

Der kan konstrueres uendelig mange trekanter med tre givne vinkler.

Siderne i en sådan trekant vil altid stå i samme forhold til siderne i en anden lignende trekant.


Skriv et svar til: Beregn siderne ICDI & IACI - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.