Kemi

Konstanter?

20. december 2012 af Herluf94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har virkelig problemer - jeg har beregnet nogle konstanter, men min graf fucker helt op?

Jeg har i min SRP-opgaveformulering skulle bestemme konstanterne for ligningen.

C= A(t)/V=((K_a*F*A_0^mave)/((K_a-K)*V)*(e^((-K_a*t) )-e^((-K*t) ) ) )

Altså konstanterne for K_a, A_0 og K. Jeg kender V = 42 Liter.

Jeg har på min problemformulering et bilag med disse data på:

• Absorptionsandel: 70 %
• Maksimal plasmakoncentration efter 1,5 timer
• Halveringstiden for elimination er 4 timer
• Terapeutisk interval: 15-30 mg/dL plasma

Jeg har prøvet at regne på det: MEN HVAD GØR JEG FORKERT!

Vedhæftet fil: HJÆLP! - 2.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. december 2012 af exutu (Slettet)

Hvorfor er V=42 liter? hvis det er volumen blod er det jo vanvittigt, det ligger nærmere på godt 5 liter.

Udover det hvad står konstanten K_alpha for? Du må meget gerne oploade dit bilag.

Har du fået ligningen (og for den sags skyld mellemregninger) opgivet i din opgave eller har du selv udledt dem?


Svar #2
20. december 2012 af Herluf94 (Slettet)

Hej

Jeg har fundet ud af det - selvom det hele er blevet lidt overfladisk, så tror jeg det fungerer. Ellers tak for venligheden.


Skriv et svar til: Konstanter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.