Kemi
En elektrokemisk reaktion
26. september 2005 af
nanna_3 (Slettet)
Der fremstilles en opløsning ved at blande300 mg KMnO4 med lidt MnSO4 i en 100 mL målekolbe. Der tilsætttes med pipette 1,00 mL 0,100 M salpetersyre, hvorefter kolben fyldes op til mærket med demineraliseret vand.
a) Beregn den aktuelle koncentration af MnO4^- i opløsningen.
b) Beregn opløsningens pH.
mit bud:
a) jeg ved atjeg først skal bruge formlen n=m/M derefter c=n/V, men ved ik hvordan jeg skal komme i gang.
håber der er nogle der er villig til at hjælpe...
a) Beregn den aktuelle koncentration af MnO4^- i opløsningen.
b) Beregn opløsningens pH.
mit bud:
a) jeg ved atjeg først skal bruge formlen n=m/M derefter c=n/V, men ved ik hvordan jeg skal komme i gang.
håber der er nogle der er villig til at hjælpe...
Svar #2
26. september 2005 af frodo (Slettet)
a) hvad er der svært ved det. Du har jo de rigtige formler i sving. Du skal bare indsætte dine tal!
b) skal du andet i opgaven senere hen, eller skal man monbare gå ud fra, at der ikke sker nogen reaktioner med H+
b) skal du andet i opgaven senere hen, eller skal man monbare gå ud fra, at der ikke sker nogen reaktioner med H+
Skriv et svar til: En elektrokemisk reaktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
