Matematik

Funktion: monotoniforhold, ekstrema, nulpunkter

08. januar 2013 af minibs (Slettet)

En funktion er givet ved:

f(x)=x^2+3x-4   ,    -3≤ x<2

 

Bestem ved beregning funktionens nulpunkter

Tegn grafen for f og bestem monotoniforhold og ekstrema.

Løs ligningen f(x)=-1

 

Nogen der har lyst til at hjælpe mig? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2013 af lfdahl (Slettet)

Hvor langt er du selv kommet med opgaven?


Svar #2
09. januar 2013 af minibs (Slettet)

Mangler at bestemme monotoniforhold og ekstrema


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Bestemmelse af monotoniforhold starter med at løse ligningen f '(x) = 0 .


Skriv et svar til: Funktion: monotoniforhold, ekstrema, nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.