Matematik

Optimering af kasse

12. januar 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle,

 

Hvordan kommer jeg frem til et udtryk for materiale omkostningerne (opgave c i den vedhæftede fil)

Vedhæftet fil: matematik projekt.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2013 af peter lind

V= h*x2 = 4m3

isoler h i denne ligning.

Find arealerne af de pågldende sider- For sidefladerne skal du erstatte h med det fundne h som funktion af x


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2013 af exatb

Find arealet af fladerne og gang med prisen

Siderne:

x*h*4*200

Låget

x*x*200

Bunden

x*x*400

O = 800*x*h +200 x2  + 400x2 = 600x2 +800xh

 


Skriv et svar til: Optimering af kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.