Kemi

Reaktions størrelsesforhold.

13. januar 2013 af MrEr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan ved jeg i hviket forhold 2 stoffer reagere med hinanden?

Her er alle informationer jeg har om de 2 stoffer:

Svovl:

m = 4,5 g                           M = 256,52 g/mol                     n= 0,0176

Natriumdiochromat;

m = 30 g                            M = 208,97 g/mol                    n = 0,1436


Svar #1
13. januar 2013 af MrEr (Slettet)

Ja, de informationer jeg har givet her er jo ubrugelige, men det ligemeget for jeg fandt ud af det, man skulle blot kigge på kofficienterne :-)


Skriv et svar til: Reaktions størrelsesforhold.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.