Matematik

Laveste mulige materialeomkostninger

13. januar 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle,

 

Jeg har problemer med opgave e i den vedhæftede billede. Hvor h har udtrykket V=h*x^2, når V=4m^3, så kan h udtrykkes som h=4/x^2 (enhedsløst af praktiske oversager). 

 

På forhånd mange tak for jeres hjælp :D

Vedhæftet fil: matematik projekt 2.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2013 af peter lind

Find O'(x) og løs ligningen O'(x) = 0


Svar #2
13. januar 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet)

Giver god mening ved nærmere eftertanke - mange tak :D


Skriv et svar til: Laveste mulige materialeomkostninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.