Matematik

Diff. ligning - hjælp til hele opg ?

14. januar 2013 af AndersRD (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey, kunne jeg få noget hjælp til den her opgave.

En funktion f er løsning til differentialligningen y'=2 x+5-y, og linjen med ligningen y = 1 er tangent til grafen for f.

a) Bestem en forskrift for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2013 af peter lind

Brug panserformlen til at finde den generelle løsning til differentialligning. Brug dernæst at der er lokalt maksimum for y =1


Svar #2
14. januar 2013 af AndersRD (Slettet)

kan du uddybe dit svar lidt ? :)


Skriv et svar til: Diff. ligning - hjælp til hele opg ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.