Matematik

Keplers første lov

16. januar 2013 af OliverGlue (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

 

Jeg skal bevise keplers første lov og er noget til:  r(θ) = (p/2) / (1-e•cos(θ)), hvilket er ellipsen på polær form.

 

Jeg skal dog lave på begrænsninger på excentriciteten i form af: r_min=c/1+e og r_max=c/1-e

 

Og derved ende ud med: (x2/a2) + (y2/b2) = 1

 

 

Hvad skal jeg gøre ?

 

 

Mvh.


Skriv et svar til: Keplers første lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.