Matematik

konstanterne

18. januar 2013 af krededk123 (Slettet)

Hvordan bestemmer man konstanterne i en funktion som lyder: T(t)=20+b*a^t  ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Ikke uden punkter i hvert fald, eller anden relevant info,


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2013 af mathon

 

                                   T2-20    
                                    ------- = at2-t1
                                    T1-20


                                     a = ((T2-20)/(T1-20))1/(t2-t1)

når a kendes kan b
beregnes af
                                      (T1-20) = bat1

                                      b = (T1-20) / at1

                                  


Skriv et svar til: konstanterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.