Kemi

Syre reaktion

19. januar 2013 af Elskerfarver (Slettet)

Er der nogen der kan fortælle mig hvorfor stofmængden af OH- skal ganges med 2. 

Jeg forstår alt det andet

Vedhæftet fil: Konc..docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2013 af mathon

 

 

 

titrering:
                               reaktionensforholdet mellem HClO og NaOH = 1 : 1
hvoraf
                                         HClO                 OH-
                               (0,100 L) • cs = (0,015 L) • (0,1 M)

                               cs = (0,015 / 0,1) • (0,1 M) = 0,015 M


 


Svar #2
19. januar 2013 af Elskerfarver (Slettet)

Men de har fået koncentrationen til at være 0,0300M - så er det vel både koncentrationen for HClO og OH-

men alene er koncentrationen for HClO 0,015?


Skriv et svar til: Syre reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.