Matematik

Hvordan udregner man km/t til m/s, og omvendt?

22. januar 2013 af Beonfire (Slettet)
Ja, Hvordan udregner man km/t til m/s, og omvendt?
Tak på forhånd ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2013 af mathon

 

                    3,6 km/h = 1 m/s

                    1 km/h = (1/3,6) m/s ≈ 0,27778 m/s


Svar #2
22. januar 2013 af Beonfire (Slettet)

Tjek, mange tak ;-)

Svar #3
22. januar 2013 af Beonfire (Slettet)

Kan det så godt passe hvis jeg siger
40 km/t : 3,6 = 11,11 m/s?

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2013 af mathon

                   
                  Det er helt rigtig!     :-)


Svar #5
22. januar 2013 af Beonfire (Slettet)

Fedt! Mange tak for hjælpen ^^

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. januar 2013 af Engelbrecht95 (Slettet)

Hej Mathon. Jeg tænkte på, om du har tid og lyst til at hjælpe mig? - Jeg har sendt dig en privat besked. :-)


Skriv et svar til: Hvordan udregner man km/t til m/s, og omvendt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.