Matematik

Spørgsmål omkring ligninger

22. januar 2013 af ilovetumblr (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!

 

Er der nogen der ved hvordan man løser følgende ligninger?

 

4X - 3 = 0

 

8X^2 - 10x - 12 = 0

 

2X^2 - 2X + 2 = 4

 

4X^2 + 2X + 2 = 0

 

Takker på forhånd.

God tirsdag til alle.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2013 af mathon

 

                              4x - 3 = 0                           adder 3

                              4x = 3                                divider med 4

                              x = (3/4)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2013 af mathon

                

 

                              8x2 - 10x - 12 = 0

                              8x2 + (-10)x + (-12) = 0

a = 8
b = (-10)
c =
(-12)

     d = b2 - 4ac = (-10)2  -  4•8•(-12)
 

                             

 

 


Skriv et svar til: Spørgsmål omkring ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.