Matematik

diff. lign. på ti-89

14. februar 2013 af 384106 (Slettet) - Niveau: A-niveau

dy/dx+2*y=7 

y(0) = 2

Kan ikke få det til at passe, hvad mangler jeg:
desolve(y' = 2*y and y(0) = 2, x,y)

Kan ikke få de = 7 med i ligningen??

Tak for hjælpen..


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2013 af mathon

 

              deSolve(y ' =7-2y and y(0)=2,x,y)


Skriv et svar til: diff. lign. på ti-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.