Matematik

monotoniforhold i en funktion

18. februar 2013 af thugdeep (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej har det lidt svært med den opgave håber at jeg går hjælp
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2013 af nielsenHTX

to parallelle linjer har ens hældning


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Din overskrift refererer til monotoniforhold. Det vedlagte viser halvanden opgave, og ingen af dem drejer sig om monotoniforhold. Hvad drejer dit spørgsmål sig om?

I opg 8a skal man løse ligningen f '(x0) = g '(x0) .


Svar #3
18. februar 2013 af thugdeep (Slettet)

monotoniforhold i en funktion

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2013 af Stats

Du har gjort det rigtigt nok..

f '(x)=g '(x)

og du fik -2 og det er også rigtigt nok...

Nå tager du bare fat i en af ligningerne, og anvender tangent ligningen f '(x0)(x-x0)+f(x0),

Og vi får (2x0+1)(x-x0)+(x02+x0+2).... Vi indsætter -2 på dens respektive plads og får;

(2·(-2)+1)  (x-(-2))  ((-2)2+(-2)+1) = -3(x+2)+3 = -3x-3 Det er den ene løsning... Vi skal nu også finde tangenten til g(x), hvilket du kan få lov til

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #5
19. februar 2013 af thugdeep (Slettet)

mange tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: monotoniforhold i en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.