Matematik

afledte funktion

19. februar 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan I hjælpe mig med at finde den afledede funktion af

g3(x) = 2x * e2x ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2013 af peter lind

Brug reglen for differentiation af et produkt


Svar #2
19. februar 2013 af cecilied34 (Slettet)

det er jeg ikke helt med på, hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2013 af peter lind

(f(x)*g(x))' = f'(x)*g(x) + f(x)*g'(x)

Du bør lære den formel. Den bruges rimelig ofte


Svar #4
19. februar 2013 af cecilied34 (Slettet)

2x * ln(2) * e2x + 2x * e2x ? er det  sådan, den skal differentieres? Jeg har forsøgt at anvende din regl


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2013 af peter lind

Nej. Du skal sætte f(x) = 2x. Find dernæst f'(x) Er gjort

sæt g(x) =e2x og differentiere den                  mangler


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Hvordan differentiere man e^2x?

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
19. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Den differentieres som en sammensat funktion

(e2x)' = e2x · (2x)' = 2·e2x


Skriv et svar til: afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.