Matematik

En linær funktion

25. februar 2013 af Mathon23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En lineær funktion er givet bed

F(x)=3x-7

Bestem f(2) og løs ligningen f(x)=17

 

Jeg har prøvet at differentiere er det rigtigt gjort? For jeg kan ikke komme frem til det rigtige resultat.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2013 af Stats

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2013 af mathon

 

       Bestem f(2)
                                 f(2) =
32 - 7

 

 

       f(x) = 3x - 7 = 17
 

 

     der skal ikke differentieres


Skriv et svar til: En linær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.