Kemi

Reduktion af fluorenon til fluorenol - hjælp til molforhold beregning! Hastende

12. marts 2013 af Nadino (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg ønsker hjælp til følgende opgave: Beregn molforholdet mellem fluorenol og natriumborhydrid. Hvad er det teoretiske molforhold udfra mekanismen? Jeg tænker: at det teoretiske molforhold mellem fluorol og NaBH4 er 1:4. massen af fluorenol er 0,3722 g og molvægten er? Forholdet mellem fluorenol og fluorenon er 1:1 så skal n beregnes for NaBH4, hvor man så har det aktuelle forhold mellem dem - fatter ikke hvordan det skal opstilles, for jeg bliver helt forvirret... Nogen der kan hjælpe..


Svar #1
12. marts 2013 af Nadino (Slettet)

m(NaBH4)=0,029 g og M(NaBH4)=37,83 g/mol så n = 0,000767 mol, men jeg fatter ikke hvad jeg skal med alt det her


Skriv et svar til: Reduktion af fluorenon til fluorenol - hjælp til molforhold beregning! Hastende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.