Fysik

rigtig facit ?

19. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

hej vil bare høre om har jeg lavet den her opgave rigtigt



http://s8.postimage.org/fgn4ghsr9/pumpe.png



WP=900m3*940kg/m3*9,81*10meter= 82992600J

82992600J/1000=82992,2KJ



mange tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af mathon

 

                         A = V • ρ • g • h = (900 m3) • (940 kg/m3) • (9,81 N/kg) • (10 m) = 8,29926·107 Nm =

                                                                                                      8,29926·107 J = 8,29926·104 kJ


Skriv et svar til: rigtig facit ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.