Matematik

Et hurtigt brøk-spørgsmål...

19. marts 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Goddag..

Jeg har et hurtigt brøk-spørgsmål:

5+2/3 = ____

 

Hvad menes der?


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. marts 2013 af SuneChr

Der menes:

Hvad bliver det, når man lægger 5 og 2/3 sammen ?


Svar #2
19. marts 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Nåååååååååårh! Jamen 100000 tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts 2013 af Lone110 (Slettet)

5+(2/3)=52/3


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. marts 2013 af mathon

 

                         5 + 2/3 = 52/3

             evt.
                         15/3 + 2/3 = 17/3


Svar #5
19. marts 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Tak for de hurtige svar :)


Skriv et svar til: Et hurtigt brøk-spørgsmål...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.